Cokido Family

Wanneer je deze zomer gaat bijspelen met behulp van onze Cokido-tools, dien je je te registreren en een lidmaatschap aan te gaan. Wanneer je je als lid registreert, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Cokido en ben je dus CokidoCertified. Je behoort nu tot de CokidoFamily! Doe dit snel en voor het bijspelen, want dit levert vele voordelen op. Wij als Cokido willen nu met zoveel ouders en kindjes de ervaring van het bijspelen met Cokido delen. Daarom bieden het lidmaatschap momenteel  gratis aan. Wat houd dit lidmaatschap nu precies in? We leggen het je uit!

Als lid van de CokidoFamily beschik je over enkele voordelen:

Volledige toegang tot de Cokido applicatie

Het plannen van het bijspelen als groep, vraagt wat organisatiewerk. Om dit werk aangenamer en eenvoudiger te maken, ontwikkelde Cokido een web-applicatie. In deze applicatie kan je je groep samenstellen, de agenda samen aanvullen, activiteiten van de dag delen met de andere leden van je groep en de gegevens van de andere leden uit je groep bekijken. Wanneer je eventueel in meerdere groepen wil bijspelen, kan je eenvoudig veranderen van groep.

Ondersteuning door de helpdesk

Heb je nog vragen of extra steun nodig? De helpdesk (hallo@cokido.org) staat voor je klaar met hun raad en expertise uit andere groepen. Ze beantwoorden met veel plezier al jullie vragen en twijfels en helpen indien er conflicten in een groep zouden ontstaan. Ze helpen je bij officiële documenten en indien nodig bij het overleggen of in dialoog gaan met lokale besturen.

Kwaliteitsgarantie

Cokido is ontstaan uit het testen en uitvoeren met onze pioniers. Hierdoor hebben we samen een beproefde methodiek ontwikkeld. Door akkoord te gaan met onze methodiek (algemene voorwaarden). Verkrijg je een zekere kwaliteitsgarantie. Cokido zorgt ervoor dat alles correct verloopt volgens het wettelijk kader en zorgt er voor dat jullie verzekerd zijn, zowel de (bijspelende) ouders, de kinderen, het lokaal en zelf de vrijwillige bijspringers indien er ouders tekort zijn voor een bepaalde dag. Dit tijdens het bijspelen als zowel tijdens de bijeenkomsten voor het bijspelen. Dit zonder al te veel papierwerk voor onze leden. Cokido voorziet templates en standaard documenten voor het aangaan van contracten met locaties of vrijwilligers. Indien er hierover nog steeds vragen optreden, kan je je altijd tot de helpdesk (hallo@cokido.org) wenden.

Uitwisseling met andere groepen

Wij als Cokido team vinden het interessant om te leren van elkaar. Dit willen we dan ook doortrekken naar al onze leden toe. Hiervoor organiseren wij ontmoetingen tussen trekkers van groepen. Zo kunnen jullie leren hoe het er in andere Cokido-groepen aan toegaat. Na zo’n ontmoeting ga je misschien naar huis met nieuwe tips die je dan meteen kan toepassen in jullie eigen groep. Je maakt dus deel uit van een groter geheel, het Cokido netwerk. In dit netwerk, kan je eventueel zelf veranderen van groep, indien er geen passende momenten gevonden worden.

Communicatie ondersteuning

We helpen je bij de communicatie over je groep. Zoek je nog mensen om je groep te vervolledigen en heb je nood aan wat reclame? Het Cokido team helpt je hierbij. We bieden je promotiemateriaal aan, plaatsen je in de nieuwsbrief of plaatsen een bericht op onze website of social media. We helpen je je eigen identiteit als groep te bewaren en helpen je waar nodig.

Het lidmaatschap is een groepskeuze. Elk gezin dient zich lid te maken. Zo draag je als groep de cokido garantie.

Dit zijn de voordelen die je als lid van Cokido in ruil krijgt. Zijn er zaken onvolledig volgens jou of zit je nog met vragen? Twijfel dan niet en contacteer dan onze helpdesk, Want kinderopvang, dat doen we samen!

Cokido in je bedrijf of organisatie? Neem contact op met ons. Contacteer ons